Właściciel Sieci Brawurowy 17 950 Napisano 9 Kwiecień, 2022 Właściciel Sieci Udostępnij Napisano 9 Kwiecień, 2022 Cześć, Do 12 maja musimy przedłużyć licencję na oprogramowanie forum którego używamy - na ten cel potrzebujemy ok. 400zł (zależnie jak kurs dolara się zachowa). Nim zdążyłem napisać ten temat @ [FLEX] ][_(())]{(())uprzedził mnie niespodziewanym dużym donejtem więc potrzebna kwota zmniejsza się o jego darowiznę Standardowo już każdą wpłatę od dobrej duszy społeczność nagrodzi srogą ilością wirtualnego alkoholu. Jednakże aby się odwdzięczyć osobom które zdecydują się nam pomóc oferujemy: - Przy dotacji większej bądź równej 30zł forumowego VIPa na okres 3 miesiecy - Przy dotacji większej bądź równej 50zł forumowego VIPa na okres 6 miesięcy - Przy dotacji większej bądź równej 100zł forumowego VIPa na okres 12 miesięcy - Przy dotacji większej bądź równej 150zł forumowego VIPa na okres 12 miesięcy oraz dowolną usługę ze sklepu również na 12 miesięcy @ Łukaszazapraszam po odbiór najlepszej z nagród - jak Ci się nie przyda to napisz mi na PW komu chcesz ofiarować Z góry dziękujemy za każdy donejt na serwery oraz forum Nagradzamy donejty wykonane od dnia dzisiejszego zarówno na cel forum i reklamę serwerów zgodnie z informacją wyżej. 13 7 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Sieci Brawurowy 17 950 Napisano 1 Maj, 2022 Autor Właściciel Sieci Udostępnij Napisano 1 Maj, 2022 Zebraliśmy wymaganą kwotę a nawet ciut więcej. Dziękujemy każdemu kto wpłacił swoje kilka groszy Jesteście najlepsi 7 4 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi