Sh3lma 623 Napisano 8 Kwiecień Udostępnij Napisano 8 Kwiecień Hej, hej Przychodzę z małymi propozycji odnośnie naszego serwera Głównie chciałbym się skupić na kolorach czatu. Słowo [JacPot] dac na kolor czerwony Nick wygrał pulę! na filotetowy/zielony , reszta moze być biała Jak admin wykopuje gracza [SM] na niebieski(taki jak jest Pgbans) Wykopano nick moze byc na czerwony / żółty Jeszcze jacpot Słowo [JacPot] dac na kolor czerwony Słowo UWAGA tez czerwony (mam nadzieje że nie będzie się zlewało) Możesz znów grac na kolor fioletowy nick postawił na x kredytów w puli, powodzenia żółty albo zielony Kolory, które zaproponowałem nie uważam, że takie powinny być, zawsze można coś zmienić. Bardziej mi chodzi aby się rzucało w oczy. 2 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donnie Darko 37 Napisano 9 Kwiecień Udostępnij Napisano 9 Kwiecień Fajne propozycje jestem za 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Head Administrator Vakos 3 241 Napisano 10 Kwiecień Head Administrator Udostępnij Napisano 10 Kwiecień 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi