Samara 2 Napisano 4 Kwiecień Udostępnij Napisano 4 Kwiecień Hej, ja z taka propozycją. Co myślicie o usunięciu smoke z darmowego vipa? Ludzie rzucają go gdzie popadnie, najczęściej tak, żeby przeszkodzić graczom ze swojej drużyny, a nie przeciwnej. Z tego co widzę to wielu ludzi na to narzeka i wychodzi z serwera bo często ten smoke jest rzucany tak, żeby specjalnie utrudnić grę. Myślę, że usunięcie go z darmowego vipa w jakimś stopniu wyeliminowałoby ten problem. 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MyDarkness 167 Napisano 4 Kwiecień Udostępnij Napisano 4 Kwiecień (edytowany) Moim zdaniem raczej to by nie pomogło bo tak czy siak vip i tak będzię miał wystarczająco pieniędzy żeby go sobie kupić. Ale jeżeli są takie akcje że własna drużyna rzuca smoke granaty swojej drużynie dlaczego w takim razie tego nie zgłaszacie ? To że nie ma nas na serwerze to nie oznacza że nie sprawdzamy forum a tak czy siak jeżeli któryś admin zobaczy zgłoszenie na pewno wejdzie na serwer aby ogarnąć sprawę co się dzieje na serwerze. Co jak co ale dla mnie w tym momencie propozycja na nie. Edytował/a 4 Kwiecień przez MyDarkness 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar 226 Napisano 5 Kwiecień Udostępnij Napisano 5 Kwiecień smogi sa poto przeby je rzucać Jesli uwazasz ze czesto zeby przeszkodzic innym graczom ale tez zeby przeszkodzic obydwojgu stronom taki sa uroki FFA dam przyklad: w TT maja awp, a ja rzucam i tak smoga na brame zeby przeszkodzic CT w ustrzeleniu mnie i co mnie obchodzi że przeszkadzam TT czy też monotonne wyczekiwanie TT przed anarchią a czasami fajnie rzucic z nudow ;p i jak w/w i tak vipów bedzie stac na smoga Wiec ta propozycja niema sensu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redaktor Dystopia 5 602 Napisano 5 Kwiecień Redaktor Udostępnij Napisano 5 Kwiecień Wywalić tego smoka w cholere. Jak będzie do tylko do zakupu, to w większości przypadków kupią go tylko Ci, co cośkolwiek myślą i umieją go używać a jak każdy go ma i zacznie się smokefiesta, to potem pół mapy zawalone i jedni czekają na drugich i pół rundy się czeka żeby coś się zaczęło dziać. A nie zliczę ile razy w ct ktoś prosił żeby nie rzucać smoka na mid i oczywiście jakiś milutki kolega robił dokładnie odwrotnie, bo tak i uj. O zgłaszaniu tego adminom nawet nie będę rozprawiał, bo tu epopeje można napisać, a na to szkoda czasu i wysiłku, zresztą to temat na osobną dyskusję... 3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntyCheat hades]]] 4 556 Napisano 5 Kwiecień AntyCheat Udostępnij Napisano 5 Kwiecień Temat wałkowany już x razy, a smoke potrzebny zwłaszcza teraz jak jest tak "gęsty" żeby AWP bez problemu wykluczyć. Faktem jest to, że jak smoke z menu vipa zostanie wyrzucony to KAŻDEGO gracza z vipem będzie stać sobie go kupić za 300 dolków. O tym zgłaszaniu co wspomniał darkness nie wypowiem się, bo i tak nie ma to sensu, tu jest potrzebna rozmowa z opiekunem, a nie z nami ;> Jestem jak najbardziej za. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skaju 45 Napisano 5 Kwiecień Udostępnij Napisano 5 Kwiecień z tego co widzialem to vipy czy tam svipy maja chyba nawet 2 smoke ale moge sie mylic, zreszta jestem za, lepiej zeby kupili niz dostali tyczy sie wszystkich graczy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samara 2 Napisano 5 Kwiecień Autor Udostępnij Napisano 5 Kwiecień (edytowany) Wszystko jest pięknie w teorii, w praktyce to wygląda tak, że często uwaga zwracana jest przy adminie, a on i tak z tym nic nie robi więc osobiście wolę przejść na inny serwer niż się prosić o jakąkolwiek reakcje. I nie mówię tutaj o rzucaniu smoka na bramie, bo to normalne, że ktoś go tam rzuci, ale np. na romanie przed graczem czy na respie tt. Nie wspominajac o sytuacjach kiedy ktoś specjalnie go rzuci np. na długa a następnie ucieka na B. I to się zdarza co chwilę, osoby, które nie ogarniają rzucają go gdzie popadnie bo nie wiedzą co z nim zrobić. I tak jak ktoś wspomniał, jeśli ktoś naprawdę go potrzebuje to go sobie kupi bo przecież każdego na to stać, a usunięcie go z darmowego vipa zmniejszyłoby problem rzucania go z czystej głupoty czy tak jak ktoś sam wyżej przyznał, z nudów. Nie byłoby problemu gdyby admin w jakikolwiek sposób reagował na takie sytuacje, ale jeszcze z taką sytuacją się nie spotkałam. A argument, że jest to serwer FFA jest raczej słaby bo idąc tym tokiem myślenia to nie powinniśmy zwracać uwagi na wiele innych rzeczy, a jednak tak nie jest. Edytował/a 5 Kwiecień przez Samara Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIP ProZak 196 Napisano 6 Kwiecień VIP Udostępnij Napisano 6 Kwiecień Jestem na nie. Po to jest vip, aby nie kupować broni, granatów itd. Nie ma czasu trzeba szybko raszować 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
temat 108 Napisano 6 Kwiecień Udostępnij Napisano 6 Kwiecień Moim zdaniem usunięcie smoke'a z vipa nic nie da, ponieważ można zbindowac klawisz na kupno granatów i nawet bez vipa kazdy kupi 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Head Administrator Vakos 3 241 Napisano 6 Kwiecień Head Administrator Udostępnij Napisano 6 Kwiecień Testowo można zabrać nocnemu vipowi smoke i zobaczymy jak to będzie wyglądać. Dużo osób twierdzi, że VIP tak czy inaczej ma $$$ na kupno smoke ale tutaj raczej one są wyrzucane aby się po prostu pozbyć ich z ekwipunku. 5 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Head Administrator Vakos 3 241 Napisano 9 Kwiecień Head Administrator Udostępnij Napisano 9 Kwiecień Przez Vakos, 9 Kwiecień Testowo smoke z nocnego VIPa zostanie usunięty. Zmiana wejdzie dziś późną nocą. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi