Skaju 46 Napisano 3 Kwiecień, 2022 Udostępnij Napisano 3 Kwiecień, 2022 Witam, zauwazylem, ze losowanie vipa na mapie jest calkiem nie pod kontrola, iz wydaje mi sie, ze szanse na vipa powinny miec tylko i wylacznie osoby ktore owego nie posiadaja a nie na poczatku mapy gdy jest losowanie vipa, otrzymuje go ten ktory juz go posiada i tak naprawde vip nie zostaje wylosowany. Co o tym myslicie? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bazukaczeczek 3 079 Napisano 3 Kwiecień, 2022 Udostępnij Napisano 3 Kwiecień, 2022 2 minuty temu, Skaju napisał: gdy jest losowanie vipa, otrzymuje go ten ktory juz go posiada i tak naprawde vip nie zostaje wylosowany. Nie ma takiej opcji żeby VIPa dostała osoba, która wykupiła usługę SVIPa lub VIPa. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skaju 46 Napisano 4 Kwiecień, 2022 Autor Udostępnij Napisano 4 Kwiecień, 2022 Musze sie z Toba niezgodzic w tej kwestii, nie raz doswiadczylem tego jak Radeckyy albo spaslak (zakupione vipy) otrzymali vipa na starcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba2811 80 Napisano 4 Kwiecień, 2022 Udostępnij Napisano 4 Kwiecień, 2022 Z tego co ja wiem radecky jakiś czas grał bez VIPA bo prosił o dropy xd więc może wtedy losował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnny nawalony 21 Napisano 5 Kwiecień, 2022 Udostępnij Napisano 5 Kwiecień, 2022 ja bym był za tym żeby losowanie vipa mogły dostać więcej niż tylko jedna osoba na mapę, na serwerze gra czasami 10-12 osób w jednym teamie i tylko jedna osoba dostanie vipa to trochę bieda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Administrator MinnieMouse 7 224 Napisano 5 Kwiecień, 2022 Junior Administrator Udostępnij Napisano 5 Kwiecień, 2022 Plugin nie losuje spośród osób, które posiadają aktywnego vipa to raz, dwa - na serwerze obowiązuje także darmowy vip w godzinach 22-7 więc wszelkie modyfikacje nie są potrzebne na tym etapie. Koszt zakupu vipa na 7 dni to 6zł - tyle co paczka chipsów. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Administrator MinnieMouse 7 224 Napisano 5 Kwiecień, 2022 Junior Administrator Udostępnij Napisano 5 Kwiecień, 2022 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi