Smerferker 232 Napisano 31 Marzec, 2022 Udostępnij Napisano 31 Marzec, 2022 Prośba o dodanie/przywrócenie mapy weekendowej bo już dawno nie było. Na prośbę użytkowników Mdma, Berserker 1 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bazukaczeczek 3 079 Napisano 1 Kwiecień, 2022 Udostępnij Napisano 1 Kwiecień, 2022 Ty to ja już Was nie rozumiem totalnie. Jak są te mapy to ludzie narzekają, że ch*ujowe, a jak nie ma to chcecie przywracać. Zróbmy tak, żeby każdy miał dobrze. Bo jak były mapy to każdy narzekał. Dla mnie mapy z hostami nie mają sensu. Nigdy wszystkim się nie dogodzi. Dlatego dla mnie dodawanie tych map jest zbędne. CHYBA, ŻE NA ŚWIĘTA MOŻNA COŚ DAĆ JEDNORAZOWO. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smerferker 232 Napisano 1 Kwiecień, 2022 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwiecień, 2022 Jakich "Was"? Ja od zawsze byłem za tym, żeby mapy weekendowe zmieniały się co tydzień. A jak czasami przedłużały się do wtorku czy środy () to było jeszcze lepiej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Administrator MinnieMouse 7 224 Napisano 5 Kwiecień, 2022 Junior Administrator Udostępnij Napisano 5 Kwiecień, 2022 Wrzucę Wam z powrotem weekendowe od maja na takich zasadach jak były, bo poza tym tematem dostałam bezpośrednio kilka innych próśb. 1 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Administrator MinnieMouse 7 224 Napisano 5 Kwiecień, 2022 Junior Administrator Udostępnij Napisano 5 Kwiecień, 2022 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi