Calineczka 1 Napisano 28 Marzec, 2022 Udostępnij Napisano 28 Marzec, 2022 (edytowany) Witam przesiadłem się z innego laptopa na inny i pomimo że na początku grałem dziś normalnie lecz od godziny mogę wejść. Inne serwery bez problemu wpuszczają tylko nie ten na którym gram od zawsze komunikat jaki mam ,,FAILED to contact game server,,.Dodam że gram STEAM mój nick w grze to Calineczka* i dziś grałem a teraz nie mogę nawet wejść nawet nie łączy. Proszę o pomoc Edytował/a 28 Marzec, 2022 przez Calineczka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Head Administrator Vakos 3 928 Napisano 28 Marzec, 2022 Head Administrator Udostępnij Napisano 28 Marzec, 2022 Sprawdź teraz czy możesz wejść na serwer i daj znać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Calineczka 1 Napisano 29 Marzec, 2022 Autor Udostępnij Napisano 29 Marzec, 2022 Wszystko ok. Dzięki i pozdrawiam 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi