Właściciel Sieci Brawurowy 11 987 Napisano 5 Marzec Właściciel Sieci Udostępnij Napisano 5 Marzec Cześć, Dzisiejszego wieczoru odbyła się spora aktualizacja forum i szablonu. Jeśli znajdziecie coś niedziałającego lub błędnie wyglądającego dajcie proszę znać w tym temacie To co znaleźliśmy zostało załatane. 8 3 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Radecky 3 429 Napisano 6 Marzec Moderator Udostępnij Napisano 6 Marzec Nie wiem czy tak jest tylko w wersji telefonicznej, ale tekst imo powinien być na biało, a nie na niebiesko. Odbanowani/Zbanowani. Przez Vakos, 11 Marzec Poprawione. Edytował/a 11 Marzec 7 3 Steam: https://steamcommunity.com/id/xradecky Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntyCheat hades]]] 4 557 Napisano 6 Marzec AntyCheat Udostępnij Napisano 6 Marzec Nw czy to było czy nie, ale kategorie nie są wyrównane do lewej w tych słupkach - jak było to usuńcie posta ;d Edit// Przez Brawurowy, 6 Marzec Wszystkie te pozycje są w jednakowym miejscu. Wygląda jakby były krzywe z powodu różnic wizualnych w pogrubionej i niepogrubionej czcionki. Raczej to zostawimy tak jak jest. Przez Vakos, 11 Marzec Poprawione. 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Admin Discord Arius 919 Napisano 6 Marzec Admin Discord Udostępnij Napisano 6 Marzec (edytowany) 1. 2. Kolor pucharków i wyrównanie. (Wszystkie screeny z komputera, nie z telefonu ani wersji komputerowej z telefonu) Edytował/a 6 Marzec przez Arius Przez Brawurowy, 6 Marzec Efekt Vakosa.. naprawione. 5 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh3lma 623 Napisano 7 Marzec Udostępnij Napisano 7 Marzec (edytowany) to odpowiedz i przeczytali temat nadchodziło na siebie? edit// nie wiem mam to samo co @Radecky na kompie Edytował/a 7 Marzec przez Sh3lma Przez Brawurowy, 7 Marzec Używasz wersji szablonu na PC będąc na telefonie.. dla jaj nie powstała wersja mobilna. Nie odpowiadam za to jak forum wyglada w wersji na PC uruchamianym na telefonie. Przez Radecky, 7 Marzec Mój błąd, wystarczy oznaczyć dział jako przeczytany. Wtedy będzie na biało. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIP krystofair 751 Napisano 9 Marzec VIP Udostępnij Napisano 9 Marzec (edytowany) W wersji komputerowej na 1920x1080, sprawdziłem też na przeglądarce chrome, bo moje kochane Vivaldi czasem zachowuje się w dziwny sposób i problem występuje w obu. Po najechaniu myszką komputerową na linki w działach (np. rys. 1. (z zaznaczonym linkiem w zielonym prostokącie)) na biało zaznacza się tylko przecinek(",") - widoczne na rysunku. Następnie po wykonaniu akcji "oznacz forum jako przeczytane" (czyli kliknięcie w przycisk ikony po lewej stronie) z jakiegoś powodu wcześniej opisane linki się usuwają i pozostaje tylko przecinek(","), który jako jedyny był biały - rysunek 2. Problem występuje tylko dla linków są zapisane czcionką pogrubioną - czyli te pod którymi jest zawartość nieprzeczytana. rys. 1. Spoiler rys. 2. Spoiler rys. 3. dodatkowy przykład forum "Muzyka". Spoiler Edytował/a 9 Marzec przez krystofair Przez Vakos, 11 Marzec Poprawione. 3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi