` NieoR^ 63 Napisano 21 Październik, 2021 Udostępnij Napisano 21 Październik, 2021 Ciekawe czy jeszcze ktoś mnie kojarzy Chciałem sprawdzić czy nie wyszedłem z formy za bardzo, przesadzone czy nie? wybrałem z archiwum zleceń 2 ostatnie sygnatury Trochę w inny sposób, zamysł, bardziej w abstakcje/vector poszedłem Krówka z bazowego zdjęcia: Tu też trochę inaczej, jak już w abstrakcje to w abstrakcje. Osobiście z dwójki tak średnio jestem zadowolony, dużo bałaganu, jedynka mi bardziej przypada do gustu. Dwójkę wstawiam tylko przez efekt tekstu, bo uważam, że spoko wyszło nawet. Uciekło mi już gdzieś to bazowe zdjęcie z google'a, ale generalnie bazowe czyli ta kobitka było bardzo dobre już przez kogoś zrobione. Nie wiem jak robione było, ale można taki "cartoonowy" efekt uzyskać jak się posiedzi. Może ktoś wstawić jakieś zdjęcie osoby, bądź swoje nawet profilem z lekko widocznym tłem (nie ucięta głowa, ani nie głowa przy krańcach zdjęcia) to wolnym czasem mogę się pobawić i wstawić z ciekawości co by z tego wyszło Trochę czasu mnie tutaj nie było nie powiem, ale wszedłem z ciekawości, nudów i chęci coś porobić w grafice, a kiedyś jak siadałem to 99% tego co robiłem szło tutaj :P Aż zerknąłem na mojego imgura i się przeraziłem 3,661 grafik zrobionych 9 2 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hades. 4 702 Napisano 21 Październik, 2021 Udostępnij Napisano 21 Październik, 2021 fajniutkie 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arius 1 437 Napisano 22 Październik, 2021 Udostępnij Napisano 22 Październik, 2021 piękne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun DD2 Janusz HD 2 427 Napisano 22 Październik, 2021 Opiekun DD2 Udostępnij Napisano 22 Październik, 2021 ładne Spoiler JAK PRAWIE ZABIĆ KOGOŚ JEDNYM HE: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profcio 7 Napisano 29 Październik, 2021 Udostępnij Napisano 29 Październik, 2021 Nie siadają mi strasznie napisy, mocno nieczytelne, niedopasowane do tła. Już sama czcionka mocno daje po oczach, a do tego wchodzi wykonanie napisu czy efektu na nim które razi w oko. Nie oceniam samych prac abstrakcyjnych, jedyne co mogę powiedzieć, że dla mnie zbyt chaotyczne, ale bardzo możliwe, że taki był zamysł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi