Colorova 178 Napisano 7 Luty, 2021 Udostępnij Napisano 7 Luty, 2021 Mężczyzna o mnogiej osobowości porywa trzy nastolatki. Okazuje się, że jedna z jaźni zaczyna dominować nad innymi. Dziewczyny muszą uciec, nim objawi się osobowość zwana ''Bestią''. Film należy do trylogii (Niezniszczalny, Split, Glass). Polecam obejrzeć jeśli ktoś lubi thrillery psychologiczne. 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun Mirage Keri 1 660 Napisano 7 Luty, 2021 Opiekun Mirage Udostępnij Napisano 7 Luty, 2021 Oglądałam i polecam Jest też 2 część tego filmu - Glass (2019) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alibabskoo 309 Napisano 8 Luty, 2021 Udostępnij Napisano 8 Luty, 2021 Oglądałem, druga część w moim odczuciu lepsza, więc polecam też obejrzeć 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefi 416 Napisano 9 Luty, 2021 Udostępnij Napisano 9 Luty, 2021 Tylko że split jest drugą częścią. Ja oglądałem wszystkie 3 i wszystkie polecam, jeśli chcecie poznać choćby jak Bruce Willis zdobył swoją moc. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi