Fkonopka 29 Napisano 3 Luty, 2021 Udostępnij Napisano 3 Luty, 2021 Można by było zrobić coś podobnego do serwera dd2. Tyle że nie wiem dokładnie jak to tam działa. Proponuję usunąć barierę maksymalnego życia. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bazukaczeczek 3 123 Napisano 3 Luty, 2021 Udostępnij Napisano 3 Luty, 2021 Chodzi Ci o leczenie? Jestem za pozostawieniem wszystkiego tak jak jest teraz. Po co komuś leczenie? "Zabijesz albo giń". #Edit Dodawanie HP ponad stan nie ma sensu.. Przypomnę jeszcze że jak masz mniej HP to po zabójstwie trochę Ci go dodaje (jak masz VIPa) 3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fkonopka 29 Napisano 3 Luty, 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 Luty, 2021 (edytowany) Chodzi mi bardziej o to, że gdy masz Vipa i zabijesz przeciwnika nie tracąc życia, będziesz mieć np. 115hp (czy ile tam jest). Nie ukrywam że miałoby to chodź po części zniesmaczyć snajperów, gdyż po zabiciu dwóch przeciwników bez straty hp nie padłbyś od strzału Edytował/a 3 Luty, 2021 przez Fkonopka 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Radecky 3 504 Napisano 3 Luty, 2021 Moderator Udostępnij Napisano 3 Luty, 2021 Na nie, 100hp to wystarczające całkowite życie. Nie utrudnisz tym życia snajperom, ale też takim graczom z AK bo z AK z hełmem zabierasz bodajże 105/108hp jednym strzałem w głowę. Jest to zbędna opcja, która imo popsuje w jakiś sposób rozgrywkę. 3 1 Steam: https://steamcommunity.com/id/xradecky Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski TDW 3 010 Napisano 3 Luty, 2021 Udostępnij Napisano 3 Luty, 2021 Mocno na nie. VIP i sVIP i tak są dobrze zbalansowane. 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Administrator MinnieMouse 5 950 Napisano 3 Luty, 2021 Junior Administrator Udostępnij Napisano 3 Luty, 2021 3 1 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi