Gali 10 Napisano 25 Styczeń, 2021 Udostępnij Napisano 25 Styczeń, 2021 Witam znikl mi plik z pulpitu z gra cs szukalem go po calym kompie i nic pliku niema wgralem inna wersje sc1,6 i tu zaczol sie moj problem nie moge wejsc na serwer bo nie wchodzi moje haslo vip w konsole 1000 razy probowalem i nic niemam juz pomyslu prosze o pomoc pozdrawiam gali.......... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Just1k 303 Napisano 25 Styczeń, 2021 Udostępnij Napisano 25 Styczeń, 2021 Być może @Vakosda radę Ci pomoc z hasłem do VIPa albo @MinnieMouse 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bazukaczeczek 3 123 Napisano 26 Styczeń, 2021 Udostępnij Napisano 26 Styczeń, 2021 Wyjdź z cs-a. Następnie spróbuj wejść w config i odszukaj hasło. Usuń je i wklej na nowo. Uruchom cs-a i wklej hasło w konsole. Czasami to pomaga. Setinfo _pv "hasło" Setinfo _ss "hasło" 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Misiu. ♥ 2 693 Napisano 26 Styczeń, 2021 Zasłużony Udostępnij Napisano 26 Styczeń, 2021 8 godzin temu, Bazukaczeczek napisał: Setinfo _pv "hasło" Setinfo _ss "hasło" Takie komendy nie istnieją 1 22.11.2019 - START SERWERA 02.04.2020 - DD2 #2 TOP1 PL by @ Wąski TDW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Head Administrator Vakos 3 301 Napisano 26 Styczeń, 2021 Head Administrator Udostępnij Napisano 26 Styczeń, 2021 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez moderatora. Powód: Zgłoś się do mnie. Jeśli nie zgadzasz się z tą akcją, zgłoś ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami Ekipa PoGrywamy.pl 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi