Bombao 26 Napisano 22 Styczeń, 2021 Udostępnij Napisano 22 Styczeń, 2021 Siemanko witam wszystkich ponownie, mam pytanie do użytkowników konta steam. Jak połączyć grę cs 1.6 steam z forum, żeby wyskakiwały mi osiągnięcia w grze na danym serwerze? Więcej szczegółów pv Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco 322 Napisano 22 Styczeń, 2021 Udostępnij Napisano 22 Styczeń, 2021 Nie wiem czy przypadkiem nie mylisz osiagniec steam z tymi z forum, "odznaki" ktore tutaj widzisz sa nadawane przez administracje forum w momencie ktorym spelnisz wymagania i znajdziesz je tutaj https://pogrywamy.pl/trophies/ A zeby polaczyc konto steam z forumowym to najezdzasz kursorem na swoj nick w prawym gornym rogu, ustawienia konta, steam PS. Zeby dodac sygnaturę to idziesz w ustawienia konta >> sygnatura 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Sieci Brawurowy 12 589 Napisano 22 Styczeń, 2021 Właściciel Sieci Udostępnij Napisano 22 Styczeń, 2021 Ten potężny obrazek wstawiony w ten post to jaki ma cel? Nie ma na forum żadnych osiągnięć związanych z grą - są trofea/medale tak jak napisał @ Mムrco 3 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi