bog jest lysy 17 Napisano 13 Styczeń Udostępnij Napisano 13 Styczeń wczoraj wieczorem grałem na serwerze jailbreak miałem ponad 2000 kryształów z rana wchodzę patrze mam 0 kryształów w bonusie mialem okolo 800 krysztalow ktorych nie odbieralem i tez zniknely, posiadam blokade nicku w postaci loginu i hasla i nie ma opcji zeby ktos to zgadl bo haslo jest tak powariowane ze sam ledwo pamietam, dostepu do mojego komputera nie ma zaden z moich domownikow wiec nie rozumiem co jest tego przyczyną nie gram na zadnych jackpotach na serwerze bo dla mnie to glupota 1 Link to postu Udostępnij na innych stronach
bog jest lysy 17 Napisano 15 Styczeń Autor Udostępnij Napisano 15 Styczeń @ Black1 Link to postu Udostępnij na innych stronach
Black1 105 Napisano 16 Styczeń Udostępnij Napisano 16 Styczeń Jaki posiadasz nick na serwerze? 1 Link to postu Udostępnij na innych stronach
bog jest lysy 17 Napisano 18 Styczeń Autor Udostępnij Napisano 18 Styczeń bog jest lysy Link to postu Udostępnij na innych stronach
Black1 105 Napisano 18 Styczeń Udostępnij Napisano 18 Styczeń Faktycznie zabrało Tobie, akurat ostatnio przestałem prowadzić logi, zapisu i odczytu danych, bo nie było takich sytuacji. Kryształy, zostaną dodane do twojego konta dodam je wraz z bonusem czyli 2800. Aktualnie znów prowadzę te logi, żeby wiedzieć co tam się sknociło. 1 Link to postu Udostępnij na innych stronach
Black1 105 Napisano 18 Styczeń Udostępnij Napisano 18 Styczeń Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez moderatora. Powód: Gotowe. Jeśli nie zgadzasz się z tą akcją, zgłoś ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami Ekipa PoGrywamy.pl Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi