Sowa 7 Napisano 12 Styczeń Udostępnij Napisano 12 Styczeń Witam, Chciałbym tylko zgłosić małą poprawkę dotyczącą wyświetlanego tekstu. Chodzi oczywiście o dodanie "t" do "kontak". Mimo że to praktycznie niewidoczne to dużo graczy zwraca na to uwagę w trakcie grania, przynajmniej przy mnie 1 Link to postu Udostępnij na innych stronach
Właściciel Sieci Brawurowy 5 859 Napisano 12 Styczeń Właściciel Sieci Udostępnij Napisano 12 Styczeń Przeniosłem ten temat do CS:GO Areny ponieważ jak mniemam tego dotyczy (napisałeś go oryginalnie w cs 1.6 4maps). Jeśli chodzi o jeszcze inny serwer to zgłoś swój/mój post. 4 1 Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa 7 Napisano 13 Styczeń Autor Udostępnij Napisano 13 Styczeń 23 godziny temu, Brawurowy napisał: Przeniosłem ten temat do CS:GO Areny ponieważ jak mniemam tego dotyczy (napisałeś go oryginalnie w cs 1.6 4maps). Jeśli chodzi o jeszcze inny serwer to zgłoś swój/mój post. Tak dokładnie chodzi o areny, mój bład Link to postu Udostępnij na innych stronach
Youmuus 821 Napisano 16 Styczeń Udostępnij Napisano 16 Styczeń Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi