Sowa 26 Napisano 12 Styczeń, 2021 Udostępnij Napisano 12 Styczeń, 2021 Witam, Chciałbym tylko zgłosić małą poprawkę dotyczącą wyświetlanego tekstu. Chodzi oczywiście o dodanie "t" do "kontak". Mimo że to praktycznie niewidoczne to dużo graczy zwraca na to uwagę w trakcie grania, przynajmniej przy mnie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Sieci Brawurowy 12 527 Napisano 12 Styczeń, 2021 Właściciel Sieci Udostępnij Napisano 12 Styczeń, 2021 Przeniosłem ten temat do CS:GO Areny ponieważ jak mniemam tego dotyczy (napisałeś go oryginalnie w cs 1.6 4maps). Jeśli chodzi o jeszcze inny serwer to zgłoś swój/mój post. 4 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowa 26 Napisano 13 Styczeń, 2021 Autor Udostępnij Napisano 13 Styczeń, 2021 23 godziny temu, Brawurowy napisał: Przeniosłem ten temat do CS:GO Areny ponieważ jak mniemam tego dotyczy (napisałeś go oryginalnie w cs 1.6 4maps). Jeśli chodzi o jeszcze inny serwer to zgłoś swój/mój post. Tak dokładnie chodzi o areny, mój bład Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Youmuus 940 Napisano 16 Styczeń, 2021 Udostępnij Napisano 16 Styczeń, 2021 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi