Algen 47 Napisano Poniedziałek o 17:43 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 17:43 (edytowany) Rodzaj grafiki: Awatar Tematyka: Dowolna Kolorystyka: Czarno, niebieska Napisy: L Preferowany obrazek: Uwagi: Chciałbym bardzo podobny Awatar jak przedstawiony wyżej, tylko napis L, i troszkę więcej piorunów wokół samego L, a nie w napisie. Czy praca jest na nasze forum? (Tak/Nie) - Nie Edytował/a Poniedziałek o 17:44 przez Algen Link to postu Udostępnij na innych stronach
VIP [FLEX] ][_(())]{(()) 1 159 Napisano Poniedziałek o 17:51 VIP Udostępnij Napisano Poniedziałek o 17:51 Możesz sobie nie chcieć. Każda praca, która nie będzie wykorzystana przez sieć PoGrywamy.pl będzie posiadać nasz znak wodny. 2 Link to postu Udostępnij na innych stronach
Algen 47 Napisano Poniedziałek o 19:25 Autor Udostępnij Napisano Poniedziałek o 19:25 Nie chcę napisu PG tylko tak jak jest na podglądzie, może być nawet dosłownie tak samo, ale z napisem L eh Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zasłużony Vaiana 654 Napisano Poniedziałek o 20:35 Zasłużony Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:35 2 godziny temu, Algen napisał: Nie chcę napisu PG tylko tak jak jest na podglądzie, może być nawet dosłownie tak samo, ale z napisem L eh Dosłałeś znak wodny, ponieważ napisałeś, że nie ma być to praca na nasze forum. "✰ Każda praca, która nie będzie wykorzystana przez sieć PoGrywamy.pl będzie posiadać nasz znak wodny." Ja zrobiłam bez znaku wodnego. Najwyżej dodam jeśli będzie taka konieczność. /edit: masz ze znakiem wodnym, żebym nie musiała skończyć w więzieniu, na pw masz bez 5 Link to postu Udostępnij na innych stronach
Algen 47 Napisano Poniedziałek o 20:58 Autor Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:58 22 minuty temu, Vaiana napisał: Dosłałeś znak wodny, ponieważ napisałeś, że nie ma być to praca na nasze forum. "✰ Każda praca, która nie będzie wykorzystana przez sieć PoGrywamy.pl będzie posiadać nasz znak wodny." Ja zrobiłam bez znaku wodnego. Najwyżej dodam jeśli będzie taka konieczność. a, to ja nie zrozumiałem regulaminu, przepraszam bardzo mój błąd :/ Link to postu Udostępnij na innych stronach
krause 6 Napisano Poniedziałek o 21:53 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 21:53 Coś takiego Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moderator Wąski TDW 2 504 Napisano Czwartek o 21:04 Moderator Udostępnij Napisano Czwartek o 21:04 1 ▬| DEATH NOTE |▬ -=-▬-=--=-▬-=-▬-=-▬-=-▬-=--=-▬-=- =-▬-=-▬-= Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi