Algen 47 Napisano 11 Styczeń Udostępnij Napisano 11 Styczeń (edytowany) Rodzaj grafiki: Awatar Tematyka: Dowolna Kolorystyka: Czarno, niebieska Napisy: L Preferowany obrazek: Uwagi: Chciałbym bardzo podobny Awatar jak przedstawiony wyżej, tylko napis L, i troszkę więcej piorunów wokół samego L, a nie w napisie. Czy praca jest na nasze forum? (Tak/Nie) - Nie Edytował/a 11 Styczeń przez Algen Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grafik [FLEX] ][_(())]{(()) 1 246 Napisano 11 Styczeń Grafik Udostępnij Napisano 11 Styczeń Możesz sobie nie chcieć. Każda praca, która nie będzie wykorzystana przez sieć PoGrywamy.pl będzie posiadać nasz znak wodny. 2 Link to postu Udostępnij na innych stronach
Algen 47 Napisano 11 Styczeń Autor Udostępnij Napisano 11 Styczeń Nie chcę napisu PG tylko tak jak jest na podglądzie, może być nawet dosłownie tak samo, ale z napisem L eh Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zasłużony Vaiana 695 Napisano 11 Styczeń Zasłużony Udostępnij Napisano 11 Styczeń 2 godziny temu, Algen napisał: Nie chcę napisu PG tylko tak jak jest na podglądzie, może być nawet dosłownie tak samo, ale z napisem L eh Dosłałeś znak wodny, ponieważ napisałeś, że nie ma być to praca na nasze forum. "✰ Każda praca, która nie będzie wykorzystana przez sieć PoGrywamy.pl będzie posiadać nasz znak wodny." Ja zrobiłam bez znaku wodnego. Najwyżej dodam jeśli będzie taka konieczność. /edit: masz ze znakiem wodnym, żebym nie musiała skończyć w więzieniu, na pw masz bez 5 Link to postu Udostępnij na innych stronach
Algen 47 Napisano 11 Styczeń Autor Udostępnij Napisano 11 Styczeń 22 minuty temu, Vaiana napisał: Dosłałeś znak wodny, ponieważ napisałeś, że nie ma być to praca na nasze forum. "✰ Każda praca, która nie będzie wykorzystana przez sieć PoGrywamy.pl będzie posiadać nasz znak wodny." Ja zrobiłam bez znaku wodnego. Najwyżej dodam jeśli będzie taka konieczność. a, to ja nie zrozumiałem regulaminu, przepraszam bardzo mój błąd :/ Link to postu Udostępnij na innych stronach
krause 7 Napisano 11 Styczeń Udostępnij Napisano 11 Styczeń Coś takiego Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moderator Wąski TDW 2 563 Napisano 14 Styczeń Moderator Udostępnij Napisano 14 Styczeń 1 ▬| DEATH NOTE |▬ -=-▬-=--=-▬-=-▬-=-▬-=-▬-=--=-▬-=- =-▬-=-▬-= Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi