jbl charge 4 Napisano 10 Styczeń, 2021 Udostępnij Napisano 10 Styczeń, 2021 Siema, mam pytanie, dostane gdzies liste utworow , ktore leca po zakonczeniu rundy na serwerze dd2#2? (procz /roundsound na serwerze) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kropek. 911 Napisano 10 Styczeń, 2021 Udostępnij Napisano 10 Styczeń, 2021 Wszystkie tytuł rs'ów na serwerze masz pod właśnie wymienioną przez ciebie komende. Jest również komenda /last - możesz zobaczyć tytuł ostatniej piosenki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbl charge 4 Napisano 10 Styczeń, 2021 Autor Udostępnij Napisano 10 Styczeń, 2021 Problem jest taki ze nie dziala mi literka "d", tutaj ja wklejam a piosenka ktorej nazwe chce uzyskac strasznie rzadko leci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fahura 279 Napisano 10 Styczeń, 2021 Udostępnij Napisano 10 Styczeń, 2021 (edytowany) Roundsoundy Styczeń. Bobi - Kocham cię życie Borgore - Sikdope unicorn zombie apocalypse Chada - Żyć aż do bólu Kasia Popowska - Lece tam (mandee remix) King bruce lee karate mistrz Kukon - Miniowa Łobuzy, Ronnie Ferrari - Yakuza Łobuzy- Pupy MARIOO - Dziewczyna ze wsi Peja - Maybach Peja - KC VIXA - Twoja babcia gniecie kapcia Wet Fingers - hi-fi-superstar Zbigniew Wodecki - Lubię wracać tam gdzie byłem Zylvix - pompo nelle casse Edytował/a 10 Styczeń, 2021 przez fahura 5 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kropek. 911 Napisano 11 Styczeń, 2021 Udostępnij Napisano 11 Styczeń, 2021 Kolega wyżej ci podał. Temat zamykam 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi